Lovas fotózás

Izgalmas volt a mai nap.  Julcsival már talán évek óta tervezgettük ezt az alkalmat, ami mára érett be.

A helyszínnek Csács adott otthont, és egy kedves pár, kiknek 3 szép lovacskája, és egy számomra nagyon megnyerő, kissé rusztikus birtoka van.

Julcsi nem is tudom mióta lovagol, de azt tudom hogy nagyon szereti az állatokat. Mindenhéten lejár egy lovardába dolgozni, hogy közben lovagolhasson, díjugrató vizsgára készül, és szeretne beteg gyerekeket lovagoltatással gyógyítani.

A lovas fotózást már csak azért is jó ötletnek találtam, mert szerintem egy portré az nem egy műteremben egy szövetháttér előtt elkészített igazolványkép. Egy portré igen is tükrözze az alany személyiségét. Éppen ezért, igazán jó portré képet szerintem nehéz csinálni, már csak annak okán is, mert valamilyen szinten ismerni szükséges hozzá az alanyt.

Vannak olyak elemek amik segítenek igazán élvezhetővé tenni egy portrét. Ilyen például el elkapott, meghitt pillanat, vagy ha  a modellt olyan környezetben fotózzuk, ahol otthonosan érzi magát, és zavar nélkül magát adja. És még ezek közül is csak némelyiknek van mélysége és ereje. Hogy ezek közt van-e ilyen, azt mindenki döntse el magának. (:

Fotózás közben az eredeti forgatókönyv eléggé megváltozott, ami igazán meg is zavart, de szerencsére egy nyugodt ló és egy igazán fotógén lovas segítettek visszarángatni a valóságba.

Végül a következő pillanatokat sikerült megörökíteni:

DSC_6777_kicsi DSC_6898_kicsi DSC_6884_kicsi DSC_6793_kicsi DSC_6916_kicsi DSC_6959_kicsi DSC_6856_kicsi DSC_6908_kicsi DSC_6967_kicsi

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: