Eszti&Mózer

Múlt pénteken munka után egyszerre indultam is Győrbe a Fűr tours-szal. Anitáék ugyanis voltak olyan kedvesek, hogy kanizsáról jövet beugrottak értem.

Ez több okból is szerencsés volt. Egyrészt egy jót tudtunk beszélgetni, mert a lagzin kevesebb alkalom volt rá. Másrészt a kis Dávidot is láthattam, mert Pepével már terveztük, hogy elmegyünk babalátogatóba, de eddig nem sikerült összehozni. Harmadrészt Győrben Esztiékkel elmentünk megnézni az éttermet, majd az Eszti körbevezetett a Radó szigeten, ahova az esküvői fotózást terveztük.

Szép hely, és nem csak mi gondoltuk így, mert igen csak nagy volt az egy m2-re jutó mennyasszonyok száma. Konkrétan rajtunk kívül még vagy 3-4 párt fotóztak. Próbáltuk is kerülgetni egymást, így mi a sziget, mások által kevés keresett részeit foglaltuk el.

Természetes a déli fények nem voltak a legideálisabb, ezért is kértem az Esztit, hogy mindenképpen vmi fás részt találjon ki a számunkra.

Eszti nagyon szép mennyasszony volt, Mózer meg kicsit türelmetlen vőlegény, de elég jól viselte a fotózást.

Rengeteg évfolyamtársunk volt a lakodalomban, sokakkal rég volt alkalmam beszélgetni. Igaz kicsit fejben talán egészen máshol voltam, de mindenesetre nagyon jól éreztem magam. Danikáék meglepetései a lakodalom külön színfoltjai voltak, még jó hogy volt videós, és így a hang is meg lett örökítve. (:

Azt hiszem most csak ilyen szűkszavú leszek, mert még sok dolgom van a képekkel, szal vissza a munkához. (:

DSC_0190 DSC_0199 DSC_0210 DSC_0217 DSC_0245 DSC_0248 DSC_0250 DSC_0276 DSC_0277 DSC_0294 DSC_0307 DSC_0313 DSC_0342 DSC_0332 

DSC_0629 DSC_0660_ff DSC_0763 DSC_0768 DSC_0774

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: