Mámor

Az első ötlet az volt, hogy valamilyen természetfotó legyen, de ez ellen erősen tiltakoztam, mivel tél van, a hideg, a hó és a jég pedig közel sem találkozik a mámor fogalmával az én elképzeléseim szerint.

Mámorról mi jut eszembe? Egy kevés alkohol, szerelem, szenvedély. (Tudjátok: kicsilány, oh szia hello, álljunk össze mint 2 kicsi lego… nah jó ez elég szar inkább hagyjuk is… xD ) Ezenkívül meleg színek, tompa fények, félhomály. Alapvetően talán ezek a legfontosabb elemei egy képek, hogyha a mámorra szeretnék vele asszociálni.

Nah lessük meg mi lett ebből!

1.

mámor_1

2a.

mámor_2a

2b.

mámor_2b

3a.

mámor_3a

3b.

mámor_3b

4.

mámor_4

Nos volt egy olyan kritérium, hogy emberek nem lehetnek a képeken… Ööö hát igazából nincsenek is, azok az ember szerű sziluettek hát izéé, próbabák… (: Ennek megfelelően mindenfajta hasonlóság létező, élő személyekkel (különösen a Bécivel és a Renivel) mindössze a véletlen műve! (: Mindenesetre kösz nekik! 😉

Valamiért úgy döntöttem, hogy minden képhez írok egyszerű kis haikutat. Persze egy képnél a vizualitás a legfontosabb, de miért lenne baj, ha pár szóval megpróbáljuk még kifejezőbbé tenni…  Ami mondjuk nem feltétlenül sikerül. Akinek meg nem tetszik vágja le róla.

Szal valahogy így néz ki a ‘mámor’ január 8-an az én világomban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: